"V Park" Lokacija

Položaj V PARK stambeno-poslovnog kompleksa u Vojvođanskoj 32-34 predstavlja odličan logistički položaj za naše buduće stanare. Izuzetna saobraćajna povezanost i blizina auto-puta E75 daje vam izbor i brzinu da stignete do bilo koje destinacije. Vojvođanska ulica je sama po sebi prostrana, sa tri trake u oba smera, a autobuske linije 45, 601, 602, 71, 82, 89, E6 i BG VOZ1 olakšaće povezanost sa ostalim delovima grada.

U neposrednoj blizini nalaze se OŠ “Jovan Sterija Popović”, dečiji vrtić “Ljubičica”, benzinska stanica MOL, 2 LIDL marketa, Crkva Svetog Đorđa i mnoštvo parkova i zelenih površina, što vam daje mogućnost lakše svakodnevne životne organizacije. Veoma blizu su i pijaca 44 Blok, shoping centri Immo Centar i Delta City, kao i poslovni kompleks AIPORT City, Savski kej i sportski centar “11 april”, dom zdravlja blok 44 i KBC Bežanijska kosa.

Krajem godine Vojvođanska ulica se spaja sa petljom u Surčinu koja omogućava direktnu vezu sa autoputem “Miloš Veliki”, autoputem Beograd- Zagreb i autoputem Beograd – Budimpešta.